• Светостта, истината и присъствието на Бога

Светостта, истината и присъствието на Бога не е книга за всеки. Тя е предназначена само за онези, които са недоволни от своя духовен напредък и желаят да направят нещо повече за него. Книгата е за всеки светия, който чувства, че не може да живее без Божията пълнота.

„Много християни търсят преки пътища до Божията сила. Ако търсите пряк път, това означава в най-добрия случай да се разочаровате, а в най-лошия – да се превърнете в лъжеучители или лъжепророци. Чуйте много внимателно: имаме огромна сила в Господа, но не и без светостта. Светостта предхожда силата.”
„Нашето християнство трябва да бъде нещо повече от още едно тълкуване на Библията; то трябва да се разширява до момента, в който вярата ни в Исус и любовта ни към Него станат стълб от светлина, сочещ присъствието Му.”
„В царството на Бога няма велики Божии хора, а само смирени хора, които Бог е решил да употреби по велик начин. Как разбираме кога сме смирени? Когато Бог говори, а ние треперим. Бог търси някой, който да трепери от Словото Му. Такъв човек ще открие, че Божият Дух почива върху него. Той ще стане обиталище за Всемогъщия Господ.”
„Не крийте своята тъмнина, а я осветете. Не си измисляйте страдалчески извинения за нея, но я изповядайте. Намразете я. Отречете се от нея. Защото докато тъмнината остава в тъмното, значи тя ви владее. Но ако извадите тъмнината на светло, тя става светлина.”
„В църковната история се споменава за време, когато светиите не намираха вече пълно удовлетворение на съкровените си копнежи в църковните служби, но сърцата им отиваха отвъд възгласите и ръкоплясканията. Това бе преходен период, в който чистото поклонение започва да ги отнася в истинското Божие присъствие.”
Информация
ISBN 9549087336
Тип корица мека
Размери 21x14
Страници 126
Година 2005
Илюстрации няма

Напишете мнение

Please login or register to review

Светостта, истината и присъствието на Бога

  • 5,00лв.


Подобни продукти

Божието изявено присъствие

Божието изявено присъствие

Уолтър Бютлър познаваше Господ лично и ходеше с Него като малцина други. Той често насърчаваш..

3,50лв.

Страхът от Господа

Страхът от Господа

Повече от всякога е необходимо да възстановим нещо в нашите църкви, молитви и в личния си живот. ..

5,00лв.

Живот в Божието присъствие

Живот в Божието присъствие

Това издание включва писма на Брат Лрънс от 17-ти в. и Франк Лобач от 20-ти в. ..

3,00лв.

Влез в Божието присъствие

Влез в Божието присъствие

Колкото повече се старая да бъда добър, толкова по-лош ставам!Ако това ти звучи познато, има добри н..

7,50лв.