Една от книгите с най-голямо духовно влияние, писани някога. Дори светските историци признават влиянието, което "Да преживееш дълбочините на Христос" е оказала върху християнската история. Като цяло Мадам Гийон е зачитана, дори от враговете си, като една от най-известните жени в църковната история. В своята 11-томна "История на цивилизацията" Уил Дюрант изтъква въздействието на живота и писанията на Жана Гийон върху френската история.

В миналото тази книга е публично изгаряна във Франция и в същото време е приемана от търсещите вярващи като една от най-полезните и мощни християнски творби, създавани някога. Написана от един от най-известните светии в християнството, Жана Гийон, тя навярно е изиграла важна роля в живота на повече известни последователи на Господа от всяка друга християнска книга.

Когато Уочман Ний вижда, че книгата е преведена на китайски, той осигурява копие от нея за всеки ново-повярвал в "Малкото стадо". Фенелон, граф Цицендорср, Джон Уесли, ранните квакери, Джеси Пен-Луис и Хъдсън Тейлър горещо я препоръчват на вярващите от тяхното време.

Тази книга ще ви въведе в изцяло нови и по-дълбоки взаимоотношения с Исус Христос.

Информация
ISBN 9789548007511
Тип корица мека
Размери 20.5x13.5
Страници 136
Година 2012
Илюстрации няма

Напишете мнение

Please login or register to review

Да преживееш дълбочините на Исус Христос

  • Издател: Игъл
  • Код на продукта: 7101
  • Автор: Жана Гийон
  • Наличност: В наличност
  • 4,50лв.