Онези, които желаят да познаят Божията СИЛА, трябва да заплатят известна цена. Не всеки е готов да остави утъпканата пътека.
За онези, които биха искали да познаят Божието ПРИСЪСТВИЕ, цената е още по-висока. Те със сигурност ще се сблъскват с неразбиране и грубо отношение.
Но най-високата цена е запазена за онези, които искат да познаят Божията ЛИЧНОСТ. Да си по-тясно свързан с Него винаги е струвало нещо в този свят.

Християнският живот не е съсредоточен толкова върху изискванията за праведен живот на земята, колкото върху това най-напред да осъзнаеш кой е Бог, след което да Го обикнеш дотолкова, че Неговите желания изведнъж да станат твои. Когато опознаеш Божието сърце, живеейки толкова близо до Него, че буквално да започнеш да усещаш пулса Му, не е трудно да се превърнеш в проводник на Неговата любов към хората около теб. В противен случай, опитите ти да показваш любов представляват борба, в която рано или късно губиш.
Години напред сме полагали усилия да открием точния механизъм, според който да служим на Бога, но въпросът не е в механизма. Става въпрос за личност, личността на Бога. Когато желаем да създадем атмосфера, в която Той да бъде усетен и познат, Господ започва да се движи в наша полза и да разкрива силата и присъствието Си на нас и чрез нас. В резултат, всички, с които контактуваме, разбират, че сме Негови. Така живеем истинското християнство в ежедневието си. Ето това означава да се превърнеш в отражение на Отец.

Познаването на Бога в пълнота е като призив, така и заповед към вярващия. То е ваша радост, но и ваша болка. Ваша награда, но и ваша цел. Вашето най-голямо предизвикателство в настоящия живот и определящ фактор за идния.

Информация
ISBN 954800710X
Тип корица меки
Размери 20.5x13.5
Страници 192
Година 2012

Напишете мнение

Please login or register to review

Отражение на Отец

  • Издател: Игъл
  • Код на продукта: 7100
  • Автор: Чарлз Хан
  • Наличност: В наличност
  • 6,00лв.


Подобни продукти

Познаването на Святия Бог

Познаването на Святия Бог

"Стани, крехки човече! Отдели се за малко от заниманията си, скрий се за известно време от тревож..

8,00лв.

Познаването на Бога

Познаването на Бога

Книгата представлява възхитително богат дълбок и преобразяващ коментар на Християнското разбиране..

9,90лв.

Когато небето завземе земята

Когато небето завземе земята

„Тази книга е инструмент за изграждане на вярата. Тя предизвиква всеки вярващ да заживее живо..

7,00лв.

Ако искаш Божието най-добро

Ако искаш Божието най-добро

Заглавието на тази тема е едно непълно изречение: "Ако искаш Божието най-добро...". Уводната дума "а..

2,80лв.