"Един от най-успешните начини да поддържаме пророческото видение е да имаме по-добро разбиране за нашето минало - казва Рик Джойнър. - Аз изучавах взаимоотношенията между Христос и апостолите, както и живота на ранната Църква, за да бъда покорен на небесното видение, в което ми се каза, че не бих могъл да имам лично виждане за бъдещето, ако не разбирам миналото."
 

Пророчески учител и автор на бестселъри, Рик Джойнър прави неподправени портрети на великите християни от миналото с техните успехи и падения, за да екипира Божиите слуги днес.
 

"Когато разглеждаме грешките на предишните поколения, то не е за да ги посрамим, а за да се поучим от тях", обяснява Джойнър. В тази забележителна книга авторът разглежда живота и служението на апостолите и на по-късните поколения вярващи.
"Някои от най-великите личности в църковната история са допускали и най-големите грешки. Първо пред очите на всички са отваряли небесните прозорци, а после са се обръщали и са отключвали портите на ада. Искаме да се запознаем с тях, за да можем да изчистим тези прозорци, а също така да затворим портите, откъдето врагът и сега се промъква и извършва смъртоносната си работа.

Информация
ISBN 9549087310
Тип корица мека
Размери 20.5x13
Страници 256
Година 2006
Илюстрации няма

Напишете мнение

Please login or register to review

Отблясъци от бъдещето

  • 6,00лв.