Тази толкова позната фраза се използва от Реформацията досега за изразяване на истината, че целта на съществуването ни е единствено Божията слава. Във време, когато толкова много хора търсят основанието за живот, тази книжка ни предлага едно кратко и ясно разбиране на понятието за Божията слава и за Божието желание да си възвърнем Неговата природа, за да бъдем отражение на Славата Му чрез думите, действията и самото си същество.

„Преподавателите и лидерите ще се влюбят в тези книжки, тъй като те представляват прекрасно учебно средство, което може да бъде споделено с любознателните и използвано в наставничеството. Редовите членове на Църкви ще ги харесат, тъй като ще намерят в тях съдържателни и разбираеми наставления по важни аспекти на християнското учение и преданото служение на християните“.

 —Лигън Дънкан

„P&R Publishing заслужава похвала за тази поредица от книжки, които са преднамерено библейски и реформаторски по своето съдържание“.

 —Чарлз Донахю

Поредицата „Основи на вярата“ запознава читателите с основните положения на реформаторската доктрина и практика. По въпросите на църковното управление и практика тя е отражение именно на тази концептуална рамка – презвитерианското управление. В останалите случаи е подходяща за всички църкви.

Информация
ISBN 9789544074364
Страници 52
Допълнителна информация
Тип корица мека
Размери 20x13
Година 2017
Илюстрации няма

Напишете мнение

Please login or register to review

Как да славим Бога?

  • 4,90лв.


Подобни продукти

Сърцето на поклонението

Сърцето на поклонението

В Сърцето на поклонението помощта на Писанието и от личния си опит Боб Кауфлин ни помаг..

11,90лв.

Що е музика на поклонение?

Що е музика на поклонение?

Що е музика на поклонение? е замислена да ни съединява в хваление. Това е един от въпросите, предизв..

4,90лв.

Етикети: поклонение, хваление