Когато за първи път видяхме океана, стояхме безмълвни и потръпвахме пред величието му. Човешкото око не е в състояние да обхване безкрая на водата и да възприеме силата на бушуващите вълни, грохота, с който непрекъснато прииждаха и се оттегляха. Човешките думи не могат да опишат тази бездна от вода, простор и красота.
Из "Пътят ни към Америка"
 
Смело може да се каже, че „Пътят ни към Америка" е увлекателна книга. Авторката Русиана Миланова описва завлядяващо двадесетгодишния емигрантски живот на нейното семейство в „страната на неограничените възможности". За нея не важи инфлацията на думите - тя разкрива сърцето си пред читателя от гледна точка на християнската й вяра, любов и състрадание към хората.
Прави впечатление също очарованието й от красотата на калифорнийската природа, която тя на доста места в творбата си описва с дълбоко проникновение и чувство. Попаднала в един нов свят, където цялата растителност е вечнозелена и никога не губи своя пролетен чар, Русиана Миланова не може да скрие породените у нея чувства на привързаност и възхищение...
Информация
ISBN 9786191880263
Тип корица мека
Размери 20x13.5
Страници 150
Година 2015
Илюстрации пълноцветни снимки

Напишете мнение

Please login or register to review

Пътят ни към Америка

  • 2,00лв.


Подобни продукти

Бъзльо

Бъзльо

"И най-невероятният литературен сюжет бледнее пред събитията, случващи се в реалния живот." Тази ..

5,90лв.

Той ме докосна - автобиография на Бени Хин

Той ме докосна - автобиография на Бени Хин

Това е забележителната история на Бени Хин, познат по целия свят като един от великите изцеляващи ев..

12,90лв.