Всеки мъж някога е бил момче. А всяко малко момче има мечти, големи мечти - мечти да бъде герой, да побеждава лошите,да извършва велики подвизи и да избавя девойката в беда. Всяко малко момиче също има мечти - да бъде избавена от своя принц и заедно да се понесат в дръзко приключение,съзнавайки, че тя е красавицата.
Но какво става с тези мечти,когато пораснем? Влезте в повечето църкви,поогледайте се и си задайте въпроса: Какво представлява християнинът? Без да се вслушвате в приказките на хората,сами преценете ситуацията. Повечето мъже християни са... отегчени.
В Диво сърце Джон Елдридж приканва мъжете да си възвърнат мъжкото сърце,присъщо на образа на един страстен Бог. Той приканва и жените да открият тайната на мъжката душа и да се наслаждават на силата и волността,за които мъжът е създаден.
Джон Елдридж е основател и директор на служението Изкупено сърце в Колорадо спрингс,щат Колорадо. Това е общност,която се е посветила да помага на хората да се възстановят и да живеят според онова,което е дълбоко в техните сърца. Джон е автор на множество книги,сред които са Събуждане на мъртвите,Святият романс и Пътешествие на
сърцето.
Джон живее в Колорадо със съпругата си Сте техните трима сина - Самуел,Блейн и Люк. Той е страстен привърженик на излетите сред дивата природа.

Информация
ISBN 0785266941
Тип корица мека
Размери 21x14
Страници 208
Година 2007
Илюстрации няма

Напишете мнение

Please login or register to review

Диво сърце

  • 8,00лв.


Подобни продукти

Какъв трябва да бъде той

Какъв трябва да бъде той

...ако иска да се ожени за дъщеря ми Какво ще кажете, когато младежът, седящ в хола ви, с вър..

10,90лв.

Как да бъда истински мъж

Как да бъда истински мъж

В книгата Притчи се казва: Повечето човеци разгласяват всеки своята доброта, но кой може да намер..

2,90лв.

Неустоимият съпруг

Неустоимият съпруг

Ние всички трябва да бъдем истински мъже! Мъже, които не се носят по течението, а вземат решения, дъ..

8,00лв.