• Как да изучаваме Библията - за деца

Най-доброто индуктивно изучаване за деца

Изучаването на Библията е сериозно забавление! Индуктивните библейски изучавания „Да откриеш истината за себе си", предназначени за деца, ще би помогнат да откриете за себе си какво всъщност представлява Библията, като ви предостави вълнуващи начини да постигнете това. Най-доброто индуктивно изучаване за деца, представено така, че да може лесно да се предава, ви помага да научите оснобните умения при изучаване на Библията, чрез които за цял живот да можете да изследвате Божието Слово.

Тихо! Искам да разгадая една загадка!

Изкачи се на дървената къща на детективската агенция „М&М" и позволи на Макс, Моли и Сам, ловджийското куче, да те преведат през специално шестседмично обучение за „индуктивни детективи". Агенцията трябва да разреши една голяма загадка - загадката как да разкриващ за себе си истините от Божието Слово. Уоу! Звучи като предстоящо приключение!

Като част от тима, ти ще изостриш своите умения, така че да знаеш какво Библията казва, да разбираш какво означава и да прилагаш самостоятелно научените истини в живота. Не е ли невероятно това? Е, тогава, слагай си детективската шапка, грабвай лупата и се подготви да разкодираш тайни послания, да разрешаваш пъзели, да проследяваш следите на подозрителни лица и дори да говориш с очевидци!

Информация
Тип корица мека
Размери 23.5x16.5
Страници 176
Илюстрации черно бели

Напишете мнение

Please login or register to review

Как да изучаваме Библията - за деца

  • Код на продукта: 3472
  • Автор: Кей Артър
  • Publication Date: June 14, 2019
  • Наличност: В наличност
  • 6,00лв.