• Дръзновено лидерство

Дръзновено лидерство е magnum opus на Бил Хайбълс. Това е прекалено важна книга, за да бъде написана преждевременно. Едва сега, след близо тридесет години ръководство на една църква, на усилена молитва и предприемане на смел риск, Хайбълс е готов най-накрая да сподели уроците които е научил и продължава да учи за християнското водачество. В тази пламенна книга той разкрива инструментите, задачите и предизвикателствата на вашето призвание. Ще откриете силата на виде-нието и как да го превърнете в действие. Като черпи от своя богат и разнообразен житейски опит, Хайбълс извлича жизненоважни принципи и ги подкрепя с вълнуващи лични опитности. 

Това не е просто поредната книга за стратегии и техники на управление. Със сигурност ще откриете тези теми вътре. Освен тях обаче ще видите самата същност на един от най-видните християни лидери днес – ревностното му посвещение към споделяне на благовестието и изграждането на ученици, и копнежът му да вдъхновява други църковни ръководители като същевременно продължава сам да се стреми към растеж и развитие. 

Дръзновено лидерство ще ви убеди да водите с цялата си сила, да използвате всичките си умения и да приложите цялата си вяра. Ще ви даде нужните инструменти да го правите.

Информация
ISBN 954-407-232-2
Тип корица мека
Размери 14.5x21
Страници 200
Година 2006
Илюстрации няма

Напишете мнение

Please login or register to review

Дръзновено лидерство

  • 7,90лв.


Подобни продукти

Революция на доброволците

Революция на доброволците

Революция на доброволците ви представя десетки реални хора с реални свидетелства. Прочетете ..

4,90лв.

Аксиома

Аксиома

В Аксиома: Силни притчи за лидерството, авторът споделя убежденията си, които определят стратегия..

10,90лв.

Новото лидерство

Новото лидерство

Понастоящем в Тялото Христово по цялата земя се издига ново лидерство. Много служители извършват ..

4,20лв.