„Тази книга е инструмент за изграждане на вярата. Тя предизвиква всеки вярващ да заживее живот, в който чудесата и знаменията са естествена част от ежедневието".
Джон Арнот
Всеки човек може да ходи в свръхестественото - дори и ти! 
Ако някога си копнял да живееш и ходиш в свръхестествена сила от Бога, това е твоят шанс!
Реално постижимо е за обикновените хора да ходят в небесното измерение и Христос дойде сред нас, за да ни покаже какъв е начинът. Когато преоткрием нашата истинска същност в Него, можем да започнем да се движим в Божиите обещания относно свръхестественото. Бил Джонсън не само поучава върху темата за свръхестественото, но ни го предава, като променя начина ни на мислене.
Ако не ходиш в света на свръхестественото, ти живееш под стандартите и правата на своето първородство! Като полага внимателно библейска основа за живот в свръхестествената божествена сила и мощ, "Когато Небето завземе земята" осигурява всичко необходимо, за да можеш да пр еживяваш чудеса всеки ден.
Бил Джонсън е пастор пето поколение с богато наследство в Святия Дух. Бил, заедно със съпругата си, служи във все повече на брой църкви, с които си партнират и работят за съживление. Тази лидерска мрежа вече е пресякла границите на отделните деноминации и съгражда взаимоотношения, чрез които църковните лидери да могат да ходят успешно както в чистота, така и в сила.
Бил и Бренда (Бени) Джонсън са главни пастори в църква Ветил, град Рединг, Калифорния. И трите им деца, както и техните съпруги и съпрузи са ангажирани в служение. Двамата имат и четири прекрасни внучета.

 

Информация
ISBN 9789548007726
Тип корица мека
Размери 20x13.5
Страници 240
Година 2015
Илюстрации няма

Напишете мнение

Please login or register to review

Когато небето завземе земята

  • 7,00лв.


Подобни продукти

Отражение на Отец

Отражение на Отец

Онези, които желаят да познаят Божията СИЛА, трябва да заплатят известна цена. Не всеки е готов д..

6,00лв.