Това прекрасно изследване на въздействието и работата на Божията благодат в живота на вярващия ще съживи и най-отслабналата вяра.
Ранният християнски живот на Тери Върго е белязан от "ревностно християнство, изпълнено с много осъждение". "Но един ден - обяснява той - започнах да проумявам чудото на Неговата славна благодат. Отдадох се на ново изучаване на темата и започнах да проповядвам Божията благодат с нова свобода, радост и увереност, след като лично бях изпитал пълна трансформация на моя собствен християнски живот".
"Малко са радостите, които могат да се сравнят с откриването на чудото на Божията благодат. Затова ви предлагам тази книга с увереността, че ако я четете с отворено сърце и благоразположен дух, целият ви живот с Христос също ще се преобрази".
"Благодатта никога не бива да води до пасивност, а до небивала смелост, до живот, който предизвиква онези, които залагат на сигурно. Тя е заплаха за статуквото не само на условната религия, но и на циничното неверие. Тя освобождава Църквата да рискува всичко".
"За всички, които се стремят да разберат и да се наслаждават на Божията благодат, тази книга ще бъде от огромна и непосредствена полза".
Информация
ISBN 9789548007740
Тип корица мека
Размери 20x13.5
Страници 168
Година 2014
Илюстрации няма

Напишете мнение

Please login or register to review

Смайващата Божия благодат

  • Издател: Игъл
  • Код на продукта: 7740
  • Автор: Тери Върго
  • Наличност: В наличност
  • 6,00лв.


Подобни продукти

Изумителна благодат

Изумителна благодат

Нищо не можем да направим, за да накараме Бог да ни обича повече. Нищо не можем да направим, за..

13,90лв.