“Безспорно най-добрият материал за гнева, който съм чел досега, напълно библейски и изключително практичен. Джоунс е свършил чудесна работа, за да ни помогне да открием гнева в живота си, после ни дава библейски стъпки за изкореняването му. Всеки християнин би трябвало с молитва да прочете тази книга и да приложи нейното учение.”

Джери Бриджис,
автор на Стремеж към святостта

“Мнозина от нас употребяват твърде лесно думи като болка, разочарование и притеснение, за да прикрият факта, че често сме завладени от греховен гняв. Тази книга сваля маската, излага на показ робуването ни на гнева и очертава ясно пътя към мира и свободата.”

Кен Санд,
президент на служението “Миротворецът”

“С гнева е трудно да направиш две неща: да приемеш факта, че имаш проблем с него и да не изгубиш надежда. Тази книга ще ви помогне и за двете. Джоунс показва, че Библията е едновременно стряскащо честна относно причината за гнева и изключително насърчителна за неговото лечение.”

Пол Дейвид Трип,
автор на Време на възможности

“От изблиците по улиците до подмолното спотайване гневът е съществен проблем в живота на много християни. Джоунс предлага опит от съветване, познаване на собственото си сърце и съкровищата на благовестието на вярващите, които се стремят да вървят по-достойно в Господа. В Изкореняване на гнева ще откриете не само практична помощ, но и богословска задълбоченост.”

Елийз Фитцпатрик,
автор на Идолите в сърцето

“Библейска, практична и изчерпателна. Джоунс правилно установява, че човешкото сърце е първоизточникът на гнева и разкрива, че неговото лечение е Божията благодат. Тази книга е отлично написана, чудесно илюстрирана и полезно документирана.”

Даниъл Л. Акин,
президент на “Садърн баптист теолоджикъл семинари”

Информация
ISBN 9789549805314
Тип корица мека
Размери 21.5x14.5
Страници 190
Година 2008
Илюстрации няма

Напишете мнение

Please login or register to review

Изкореняване на гнева

  • Код на продукта: 5314
  • Наличност: В наличност
  • 4,00лв.