• Първите две години

Как да отглеждаме физически, емоционално, умствено и духовно здрави деца.

За разлика от други книги на същата тематика Първите две години е ръководство, което съдържа ценни практически съвети и препоръки от някои от най-уважаваните днес лекари християни. Ще откриете полезна информация в разделите "Специални грижи", които разглеждат някои здравни въпроси като висока температура, въпроси, свързани с отглеждането на детето от детегледачи и бавачки, правилните начини на възпитание и дисциплиниране, и "Грижа при спешни случаи" оказване на бърза помощ и мерки за безопасност. Тази книга ще помогне на родителите да намерят отговор на въпросите, които ги вълнуват, да усвоят правилен подход за отглеждане и възпитание. Да осигурят на своето бебе най-добрите възможности да израсне като здраво и добре приспособено към житейската действителност и обществото дете.

Приветствам най-възторжено появата на сборника Първите две години, издадена от лекарския съвет към организацията "Семейството на фокус".

Въпреки че през поселдните години се появиха няколко книги за отглеждане на кърмачето и малкото дете, книгата на д-р Пол Райсър и колектив е изключително полезна и практична, написана достъпно, на разбираем език. Тя дава ценни отговори на много от въпросите, които вълнуват родителите при отглеждането на децата им, особено в тази най-ранна възраст въпроси свързани с ежедневната грижа, физическото и психическото развитие, здравето и възпитанието на детето.

За мен е най-голямото достойнство на тази книга е, че авторите застъпват моралните ценности и истината на Библията, като дават добри съвети как от най-ранна възраст тези истини и основите на вярата да бъдат утвърдени в живота на децата ни.

Д-р Бл. Ангелова-Неделчева,

Християнски медицински съюз

Информация
ISBN 9789544072032
Тип корица мека
Размери 18x12
Страници 320
Година 2005
Илюстрации няма

Напишете мнение

Please login or register to review

Първите две години

  • 8,90лв.


Подобни продукти

Да отгледаш момичета

Да отгледаш момичета

Основно ръководство за правилното отглеждане на нашите дъщери – от авторитета по родителски въпро..

11,90лв.